30 Eylül 2010 Perşembe

Korkmaç

17.Tarifin Adı: Korkmaç
Gönderen: yemekcininmekani.blogspot.com/

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için yemekcininmekani.blogspot.com/


Malzemeler:

  • 750 gr beyaz peynir
  • 500 gr ekşimik (lor)
  • 5-6 adet yeşil biber
  • 1 su bardağından biraz az süt
  • Tuz

Yapılışı:

  • Biberlerin çekirdeklerini çıkarın ve birkaç parçaya bölün.
  • Peynirleri fazla küçük olmamak kaydıyla parçalayın.
  • Sonra tüm malzemeyi harmanlayıp kavanoza koyun.
  • Buzdolabına ağzı bir gün açık kalacak şekilde koyun.
  • Ertesi gün ağznı kapatın.
  • 1 hafta içerisinde yemeye hazır hale gelir.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

30 Eylül 2010 Perşembe

Korkmaç

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 12:46
17.Tarifin Adı: Korkmaç
Gönderen: yemekcininmekani.blogspot.com/

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için yemekcininmekani.blogspot.com/


Malzemeler:
  • 750 gr beyaz peynir
  • 500 gr ekşimik (lor)
  • 5-6 adet yeşil biber
  • 1 su bardağından biraz az süt
  • Tuz

Yapılışı:

  • Biberlerin çekirdeklerini çıkarın ve birkaç parçaya bölün.
  • Peynirleri fazla küçük olmamak kaydıyla parçalayın.
  • Sonra tüm malzemeyi harmanlayıp kavanoza koyun.
  • Buzdolabına ağzı bir gün açık kalacak şekilde koyun.
  • Ertesi gün ağznı kapatın.
  • 1 hafta içerisinde yemeye hazır hale gelir.

0 değerli yorum on "Korkmaç"

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP