24 Haziran 2010 Perşembe

Et YaHnİsİ

Malzemeler:

  • 1 kilo dana kuşbaşı
  • 5 tane kuru soğan
  • 3 tane domates
  • 1 kaşık salça
  • Tuz karabiber
  • Taze reyhan
Yapılışı:
  • Kuşbaşı etler düdüklü tencerede 1 bardak suyla pişirilir.
  • Tencerede piyaz şeklinde doğranmış soğanlar yağla kavrulur.
  • Küçük doğranmış domatesler ilave edilir.
  • Pişmiş etler baharatlar katılır.
  • 10-15 dakika pişirilir.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

24 Haziran 2010 Perşembe

Et YaHnİsİ

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 09:38
Malzemeler:
  • 1 kilo dana kuşbaşı
  • 5 tane kuru soğan
  • 3 tane domates
  • 1 kaşık salça
  • Tuz karabiber
  • Taze reyhan
Yapılışı:
  • Kuşbaşı etler düdüklü tencerede 1 bardak suyla pişirilir.
  • Tencerede piyaz şeklinde doğranmış soğanlar yağla kavrulur.
  • Küçük doğranmış domatesler ilave edilir.
  • Pişmiş etler baharatlar katılır.
  • 10-15 dakika pişirilir.

0 değerli yorum on "Et YaHnİsİ"

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP