27 Eylül 2010 Pazartesi

Kısa Bir Aradan Sonra Tarifleri Eklemeye Devam...

4.Tarifin Adı: Kolay Çıtır Börek
Gönderen: yesilmutfaktantarifler.blogspot.com

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için yesilmutfaktantarifler.blogspot.com


Malzemeler

  • 6 adet yufka
  • sıvıyağ

İç harcı:

  • 1 kase peynir
  • biraz maydonoz

Üzeri:

  • 1 yumurta
  • çörekotu

Yapılışı:

  • 1 yufka serilir.
  • Üzerine fırça yardımıyla sıvıyağ sürülür.
  • Karşılıklı uçlar ortaya doğru katlanır.
  • Yine az yağ sürülür.
  • Karşılıklı uçlar katlanır.
  • Yani gözleme gibi katlayacağız.
  • Uzun kenara peynirli harç koyulur.
  • Rulo şeklinde sarılır.
  • İsteğe göre ya büyük dilimlenir ya da daha küçük lokmalıklar şeklinde dilimlenir.
  • Diğer yufkalarda aynı şekilde hazırlanır.
  • Yağlanmış tepsiye dizilir.
  • Üzerine yumurta sarısı sürülür, çörek otu serpilir.
  • 200 derecede fırında pişirilir.
  • Sıcak servis edilir.
  • İsterseniz pişirmeden önce buzluğa kaldırabilirsiniz. pişireceğiniz zaman buzlu olarak yağlanmış tepsiye dizilir, yumurta sarısı sürülüp pişirilir.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

27 Eylül 2010 Pazartesi

Kısa Bir Aradan Sonra Tarifleri Eklemeye Devam...

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 03:51
4.Tarifin Adı: Kolay Çıtır Börek
Gönderen: yesilmutfaktantarifler.blogspot.com

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için yesilmutfaktantarifler.blogspot.com


Malzemeler

  • 6 adet yufka
  • sıvıyağ

İç harcı:

  • 1 kase peynir
  • biraz maydonoz

Üzeri:

  • 1 yumurta
  • çörekotu

Yapılışı:

  • 1 yufka serilir.
  • Üzerine fırça yardımıyla sıvıyağ sürülür.
  • Karşılıklı uçlar ortaya doğru katlanır.
  • Yine az yağ sürülür.
  • Karşılıklı uçlar katlanır.
  • Yani gözleme gibi katlayacağız.
  • Uzun kenara peynirli harç koyulur.
  • Rulo şeklinde sarılır.
  • İsteğe göre ya büyük dilimlenir ya da daha küçük lokmalıklar şeklinde dilimlenir.
  • Diğer yufkalarda aynı şekilde hazırlanır.
  • Yağlanmış tepsiye dizilir.
  • Üzerine yumurta sarısı sürülür, çörek otu serpilir.
  • 200 derecede fırında pişirilir.
  • Sıcak servis edilir.
  • İsterseniz pişirmeden önce buzluğa kaldırabilirsiniz. pişireceğiniz zaman buzlu olarak yağlanmış tepsiye dizilir, yumurta sarısı sürülüp pişirilir.

0 değerli yorum on "Kısa Bir Aradan Sonra Tarifleri Eklemeye Devam..."

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP