31 Ekim 2010 Pazar

Kaşarlı Mantarlı Pastırma (Pizza Tadında)

63.Tarifin Adı: Kaşarlı Mantarlı Pastırma (Pizza Tadında)
Gönderen: Minti'nin Mutfağı

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için tıklayınız.


Malzemeler:

  • 50 yada 100 gram kadar pastırma
  • 10 adet mantar
  • Çeyrek parça sucuk
  • yaklaşık bir su bardağı kadar rendelenmiş kaşar
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • tuz,isteğe göre pulbiber

Yapılışı:

  • İlk olarak yıkayıp doğradığınız mantarları tavaya alın ve ağzını kapartarak kendi suyuyla hafif pişmelerini bekleyin.mantarlar sularını çekince çok az sıvıyağ gezdirin tavaya ve akabinde julyen doğradığınız pastırmaları ve yarım ay şeklinde ince ince doğradığınız sucukları ekleyerek birlikte kavurun.
  • Kavurma derken yağda çevirme diyeyim çünkü çok kuru olmamalı.
  • Özelliği pastırmanın yumuşacık olması...
  • Sonrasında tuzunu,isterseniz acı pulbiberini ekleyin ve üzerine rendelenmiş kaşarları yayın.
  • Kaşarlar eridikten sonra lezzetiniz yemeye hazır.
  • Üçgen şekilde keserek tabağa servis yapabilirsiniz ve dilerseniz üzerine mayonez ketçap ekleyerek tadını daha da zenginleştirebilirsiniz....

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

31 Ekim 2010 Pazar

Kaşarlı Mantarlı Pastırma (Pizza Tadında)

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 04:36
63.Tarifin Adı: Kaşarlı Mantarlı Pastırma (Pizza Tadında)
Gönderen: Minti'nin Mutfağı

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için tıklayınız.


Malzemeler:

  • 50 yada 100 gram kadar pastırma
  • 10 adet mantar
  • Çeyrek parça sucuk
  • yaklaşık bir su bardağı kadar rendelenmiş kaşar
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • tuz,isteğe göre pulbiber

Yapılışı:

  • İlk olarak yıkayıp doğradığınız mantarları tavaya alın ve ağzını kapartarak kendi suyuyla hafif pişmelerini bekleyin.mantarlar sularını çekince çok az sıvıyağ gezdirin tavaya ve akabinde julyen doğradığınız pastırmaları ve yarım ay şeklinde ince ince doğradığınız sucukları ekleyerek birlikte kavurun.
  • Kavurma derken yağda çevirme diyeyim çünkü çok kuru olmamalı.
  • Özelliği pastırmanın yumuşacık olması...
  • Sonrasında tuzunu,isterseniz acı pulbiberini ekleyin ve üzerine rendelenmiş kaşarları yayın.
  • Kaşarlar eridikten sonra lezzetiniz yemeye hazır.
  • Üçgen şekilde keserek tabağa servis yapabilirsiniz ve dilerseniz üzerine mayonez ketçap ekleyerek tadını daha da zenginleştirebilirsiniz....

0 değerli yorum on "Kaşarlı Mantarlı Pastırma (Pizza Tadında)"

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP