6 Ekim 2010 Çarşamba

Taze Soğanlı Maydonozlu Krep

26. Tarifin Adı: Taze Soğanlı Maydonozlu Krep
Gönderen: Zeliha

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için tıklayınız.


Malzemeler:

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı ılık süt
  • 1 yemek kaşığı kadar pakmaya
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tutam maydonoz
  • 3-4 yaprak taze soğan
  • 1 fincan beyaz beynir
  • Aldığı kadar un.(krep hamurunu bilirsiniz,kek hamuru gibi akışkan bir kıvam olması gerek)
  • Tavaya koymak üzere 3 yemek kaşığı kadar sıvıyağ.
Yapılışı:
  • Derin bir kabın içerisine pakmayayı alıp,üzerine ılık sütü ilave edip 3 dk. kadar bekletin.
  • Maydonoz ve taze soğanı güzelce yıkayıp olabildiğince ince bir şekilde doğrayıp,kabın içerisine ilave edin.
  • Yumurta,beyaz peynir,ve tuzu da ilave edip karıştırdıktan sonra,azar azar un ilave edin. Hamurun akışkan olması gerekiyor.
  • eflon tavaya veya krep tavasına azıcık yağ koyup,kaşık yardımıyla krep hamurundan koyup ters yüz ederek pişirin.

3 yorum:

Unknown

çok lezzetli ,ellerine sağlık.

YeMeK vAkTi

Nefis görünüyor ellerine sağlık pekte severim olsada yesem:)))

anneanneninemekleri

Nefis görünüyor.ELLERİNE SAĞLIK.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

6 Ekim 2010 Çarşamba

Taze Soğanlı Maydonozlu Krep

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 08:58
26. Tarifin Adı: Taze Soğanlı Maydonozlu Krep
Gönderen: Zeliha

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için tıklayınız.


Malzemeler:
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı ılık süt
  • 1 yemek kaşığı kadar pakmaya
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tutam maydonoz
  • 3-4 yaprak taze soğan
  • 1 fincan beyaz beynir
  • Aldığı kadar un.(krep hamurunu bilirsiniz,kek hamuru gibi akışkan bir kıvam olması gerek)
  • Tavaya koymak üzere 3 yemek kaşığı kadar sıvıyağ.
Yapılışı:
  • Derin bir kabın içerisine pakmayayı alıp,üzerine ılık sütü ilave edip 3 dk. kadar bekletin.
  • Maydonoz ve taze soğanı güzelce yıkayıp olabildiğince ince bir şekilde doğrayıp,kabın içerisine ilave edin.
  • Yumurta,beyaz peynir,ve tuzu da ilave edip karıştırdıktan sonra,azar azar un ilave edin. Hamurun akışkan olması gerekiyor.
  • eflon tavaya veya krep tavasına azıcık yağ koyup,kaşık yardımıyla krep hamurundan koyup ters yüz ederek pişirin.

3 değerli yorum on "Taze Soğanlı Maydonozlu Krep"

Unknown on 6 Ekim 2010 09:26 dedi ki...

çok lezzetli ,ellerine sağlık.

YeMeK vAkTi on 6 Ekim 2010 23:33 dedi ki...

Nefis görünüyor ellerine sağlık pekte severim olsada yesem:)))

anneanneninemekleri on 7 Ekim 2010 01:08 dedi ki...

Nefis görünüyor.ELLERİNE SAĞLIK.

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP