18 Ağustos 2011 Perşembe

Tavuklu Pilav


Sesimi duyurabildiğim herkese günaydın, hayırlı sabahlar...
İçinde bulunduğumuz başı RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den azad olan Ramazan ayınız ve cumanız mübarek olsun.Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri yüksek huzurundan boş çevirmesin. (Amin)

Malzemeler:

  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 bütün tavuk
  • 3 su bardağı tavuk suyu
  • Tuz
Yapılışı:
  • Pirinçler ılık suda 20 dk bekletilir.
  • Birkaç kez yıkanıp süzülür.
  • Tavuk etleri haşlanıp didilir.
  • Çok az sıvıyağda pirinçler tuz ilave edilip kavrulur.
  • Tavuk etleri ve tavuk suyu ilave edilir.
  • Kısık ateşte suyu çekene kadar pişirilir.



7 yorum:

tatlilar gülcandan

Canim hayirli ramazanlar nasilsin iyimisin ? Ellerine saglik hayirli iftarlar öptüm♥♥♥

anneanneninemekleri

Herzaman sevilen bir lezzet ellerine sağlık,sevgiler

eldivenlerim

tavuklu pilav çok lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık arkadaşım.
Hayırlı Ramazanlar....

! ! ! "mintininmutfağı" ! ! !

ablacığım ellerine sağlık.tavuklu pilav benim en sevdiğimdir.inan günlerce üstüste sadece tavuklu pilav yiyebilirim.nefis de yapmışsın zaten.ellerine sağlık.hayırlı iftarlar.

PAPATYA PRENSES

çok severim tavuklu pilavı. ellerine sağlık canım.

Banu

Fatoşcum merhaba:) Aman aman blogunu çok özlemişim yeni şekli çok daha hoş olmuş iyi günlerde kullan canım.
Pilav nefis kek hımmm görünüyor ellerine sağlık afiyet şeker olsun. kocaman öptüm:)

Nigar Sargın

Üç öğün olsa yerim sanırım en güzel bişey tavuklu pilav harika görünüyor ellerinize sağlık;)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

18 Ağustos 2011 Perşembe

Tavuklu Pilav

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 18:32

Sesimi duyurabildiğim herkese günaydın, hayırlı sabahlar...
İçinde bulunduğumuz başı RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den azad olan Ramazan ayınız ve cumanız mübarek olsun.Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri yüksek huzurundan boş çevirmesin. (Amin)

Malzemeler:
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 bütün tavuk
  • 3 su bardağı tavuk suyu
  • Tuz
Yapılışı:
  • Pirinçler ılık suda 20 dk bekletilir.
  • Birkaç kez yıkanıp süzülür.
  • Tavuk etleri haşlanıp didilir.
  • Çok az sıvıyağda pirinçler tuz ilave edilip kavrulur.
  • Tavuk etleri ve tavuk suyu ilave edilir.
  • Kısık ateşte suyu çekene kadar pişirilir.



7 değerli yorum on "Tavuklu Pilav"

tatlilar gülcandan on 19 Ağustos 2011 03:45 dedi ki...

Canim hayirli ramazanlar nasilsin iyimisin ? Ellerine saglik hayirli iftarlar öptüm♥♥♥

anneanneninemekleri on 20 Ağustos 2011 02:52 dedi ki...

Herzaman sevilen bir lezzet ellerine sağlık,sevgiler

eldivenlerim on 20 Ağustos 2011 07:42 dedi ki...

tavuklu pilav çok lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık arkadaşım.
Hayırlı Ramazanlar....

! ! ! "mintininmutfağı" ! ! ! on 21 Ağustos 2011 04:33 dedi ki...

ablacığım ellerine sağlık.tavuklu pilav benim en sevdiğimdir.inan günlerce üstüste sadece tavuklu pilav yiyebilirim.nefis de yapmışsın zaten.ellerine sağlık.hayırlı iftarlar.

PAPATYA PRENSES on 22 Ağustos 2011 16:32 dedi ki...

çok severim tavuklu pilavı. ellerine sağlık canım.

Banu on 22 Ağustos 2011 23:08 dedi ki...

Fatoşcum merhaba:) Aman aman blogunu çok özlemişim yeni şekli çok daha hoş olmuş iyi günlerde kullan canım.
Pilav nefis kek hımmm görünüyor ellerine sağlık afiyet şeker olsun. kocaman öptüm:)

Nigar Sargın on 13 Eylül 2011 05:54 dedi ki...

Üç öğün olsa yerim sanırım en güzel bişey tavuklu pilav harika görünüyor ellerinize sağlık;)

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP