23 Haziran 2010 Çarşamba

YaZ TüRLüSü


Malzemeler:

  • 2 tane patlıcan
  • 2 tane kabak
  • 2 tane çarliston biber
  • 2 büyük patates
  • 4 tane domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 tane soğan
  • pulbiber, karabiber
Yapılışı:
  • Kabak, patlıcan, patates ve biber kuşbaşı şeklinde doğranır..
  • Domatesler rondodan geçirilir.
  • Soğan yağla kavrulur.
  • Çarliston biber ilave edilip kavrulur.
  • Doğranmış sebzeler salça eklenir.
  • Domatesler üzerine dökülüp.
  • Tuz ve ½ su bardağı su ilave edilir.
  • Tencerenin kapağı kapatılıp kısık ateşte pişirilir.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

23 Haziran 2010 Çarşamba

YaZ TüRLüSü

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 09:18

Malzemeler:

  • 2 tane patlıcan
  • 2 tane kabak
  • 2 tane çarliston biber
  • 2 büyük patates
  • 4 tane domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 tane soğan
  • pulbiber, karabiber
Yapılışı:
  • Kabak, patlıcan, patates ve biber kuşbaşı şeklinde doğranır..
  • Domatesler rondodan geçirilir.
  • Soğan yağla kavrulur.
  • Çarliston biber ilave edilip kavrulur.
  • Doğranmış sebzeler salça eklenir.
  • Domatesler üzerine dökülüp.
  • Tuz ve ½ su bardağı su ilave edilir.
  • Tencerenin kapağı kapatılıp kısık ateşte pişirilir.

0 değerli yorum on "YaZ TüRLüSü"

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP