29 Eylül 2010 Çarşamba

Kaşarlı Sucuklu Omlet

16.Tarifin Adı: Kaşarlı Sucuklu Omlet
Gönderen: http://muko71.blogspot.com/

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için muko71.blogspot.com/


Malzemeler:

4 yumurta(kişi başına 1 yumurta olarak hesaplayabilirsiniz)

yarım kangal küçük küçük kesilmiş sucuk

bir su bardağı rende kaşar

zeytinyağı

tuz

Yapılışı:
  • Yumurtaları derin bir kapta çatalla yada çırpma teliyle akı ve sarısı birbirine karışıncaya kadar çırpın (yani çok fazla çırpmayın)içine tuzunu ekleyin.
  • Tavaya 2 çorba kaşığı kadar zeytinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sucukları biraz pişirin ki omletin içinde pişmesi pek mümkün olmayacaktır.
  • Sucukları bir tabağa alın ve aynı tavaya 2 kaşık daha zeytinyağı koyup çırpılmış yumurtayı dökün ve tavaya güzelce yayılmasını sağlayın.
  • Altı iyice pişip hafif pembeleşirken üstüde katılaşır.
  • Üstü katılaşınca hemen sucukları omletin yarısına gelecek şekilde serpiştirin.
  • Üzerine rende kaşarıda ekleyip spatula yardımıyla boş kalan omletin yarısını sucukların üzerine doğru kapatın ve 1 dakika kadar kaşarların erimesine izin verin ve omleti büyükçe bir tabağa alın dilimleyip servis edin afiyet olsun.

2 yorum:

derya

Canım yeni bir tarif bıraktım ama ilk tarifimi
de göremedim:))Sevgiler...

Sevil

hımm çok nefis arkadaşımın ellerine sağlık

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

29 Eylül 2010 Çarşamba

Kaşarlı Sucuklu Omlet

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 20:40
16.Tarifin Adı: Kaşarlı Sucuklu Omlet
Gönderen: http://muko71.blogspot.com/

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için muko71.blogspot.com/


Malzemeler:

4 yumurta(kişi başına 1 yumurta olarak hesaplayabilirsiniz)

yarım kangal küçük küçük kesilmiş sucuk

bir su bardağı rende kaşar

zeytinyağı

tuz

Yapılışı:
  • Yumurtaları derin bir kapta çatalla yada çırpma teliyle akı ve sarısı birbirine karışıncaya kadar çırpın (yani çok fazla çırpmayın)içine tuzunu ekleyin.
  • Tavaya 2 çorba kaşığı kadar zeytinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sucukları biraz pişirin ki omletin içinde pişmesi pek mümkün olmayacaktır.
  • Sucukları bir tabağa alın ve aynı tavaya 2 kaşık daha zeytinyağı koyup çırpılmış yumurtayı dökün ve tavaya güzelce yayılmasını sağlayın.
  • Altı iyice pişip hafif pembeleşirken üstüde katılaşır.
  • Üstü katılaşınca hemen sucukları omletin yarısına gelecek şekilde serpiştirin.
  • Üzerine rende kaşarıda ekleyip spatula yardımıyla boş kalan omletin yarısını sucukların üzerine doğru kapatın ve 1 dakika kadar kaşarların erimesine izin verin ve omleti büyükçe bir tabağa alın dilimleyip servis edin afiyet olsun.

2 değerli yorum on "Kaşarlı Sucuklu Omlet"

derya on 29 Eylül 2010 23:07 dedi ki...

Canım yeni bir tarif bıraktım ama ilk tarifimi
de göremedim:))Sevgiler...

Sevil on 30 Eylül 2010 03:34 dedi ki...

hımm çok nefis arkadaşımın ellerine sağlık

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP