27 Eylül 2010 Pazartesi

Krep Bohçası

5.Tarifin Adı: Krep Bohçası
Gönderen: umutluhayat.blogspot.com

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için umutluhayat.blogspot.com

Krep malzemeleri

  • 2 yumurta
  • bir su bardağı süt
  • yarım su bardağı su
  • 1,5 subardağı un
  • bir çay kaşığı tuz
  • pişirmek için sıvıyağ

Hazırlanışı

  • Tüm malzemeleri iyice çırparak,krep tavasına biraz sıvıyağ damlatıyoruz.
  • İyice ısınan tavaya bir kepçe krep hamurumuzu yayıoyoruz.
  • Arkalı önlü pişiriyoruz.
  • Hamur pişene kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.

İç malzemesi

  • hazır garnitür
  • küçük bir kuru soğan
  • kaşar peyniri rendesi
  • sosis

Hazırlanışı

  • Öncelikle soğanları yemeklik doğruyoruz ve sıvıyağda biraz çeviriyoruz.
  • Garnitürü ilave ediyoruz.
  • Tuzunu da koyuyoyruz.
  • Biraz çevirdikten sonra altını kapatıyoruz.
  • Doğranmış sosisleri ilave ediyoruz.

Şimdi bohçalamaya geldi sıra;

Kreplerin içine 2 şer kaşık kadar içini koyuyoruz onun üzerinede bolca kaşar serpiyoruz.bohça şeklinde katlıyoruz.Ters çevirerek yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz.Üzerine kaşar rendesini koyup ,kaşarlar eriyinceye kadar sıcak fırında bekletiyoruz.AFİYET OLSUN.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

27 Eylül 2010 Pazartesi

Krep Bohçası

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 04:05
5.Tarifin Adı: Krep Bohçası
Gönderen: umutluhayat.blogspot.com

Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tarifleri için umutluhayat.blogspot.com

Krep malzemeleri

  • 2 yumurta
  • bir su bardağı süt
  • yarım su bardağı su
  • 1,5 subardağı un
  • bir çay kaşığı tuz
  • pişirmek için sıvıyağ

Hazırlanışı

  • Tüm malzemeleri iyice çırparak,krep tavasına biraz sıvıyağ damlatıyoruz.
  • İyice ısınan tavaya bir kepçe krep hamurumuzu yayıoyoruz.
  • Arkalı önlü pişiriyoruz.
  • Hamur pişene kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.

İç malzemesi

  • hazır garnitür
  • küçük bir kuru soğan
  • kaşar peyniri rendesi
  • sosis

Hazırlanışı

  • Öncelikle soğanları yemeklik doğruyoruz ve sıvıyağda biraz çeviriyoruz.
  • Garnitürü ilave ediyoruz.
  • Tuzunu da koyuyoyruz.
  • Biraz çevirdikten sonra altını kapatıyoruz.
  • Doğranmış sosisleri ilave ediyoruz.

Şimdi bohçalamaya geldi sıra;

Kreplerin içine 2 şer kaşık kadar içini koyuyoruz onun üzerinede bolca kaşar serpiyoruz.bohça şeklinde katlıyoruz.Ters çevirerek yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz.Üzerine kaşar rendesini koyup ,kaşarlar eriyinceye kadar sıcak fırında bekletiyoruz.AFİYET OLSUN.

0 değerli yorum on "Krep Bohçası"

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP