26 Ekim 2010 Salı

Sucuk

58.Tarifin Adı: Sucuk
Gönderen: Tümay'ın Mutfağı

Malzemeler:

  • 1 paket sucuk
  • 2 yemek kaşığı sıvıyağ
Yapılışı:
  • Sucukların dış kabuklarını soyup dilimleyin.
  • Tavaya yağınızı koyup sucukları ekleyin ve pişirin.
  • Bu işlemleri servise yakın yapmanızda fayda var çünkü sucuk sıcak servis edilirse daha lezzetli oluyor ve yağı donmuyor.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

26 Ekim 2010 Salı

Sucuk

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 09:16
58.Tarifin Adı: Sucuk
Gönderen: Tümay'ın Mutfağı

Malzemeler:
  • 1 paket sucuk
  • 2 yemek kaşığı sıvıyağ
Yapılışı:
  • Sucukların dış kabuklarını soyup dilimleyin.
  • Tavaya yağınızı koyup sucukları ekleyin ve pişirin.
  • Bu işlemleri servise yakın yapmanızda fayda var çünkü sucuk sıcak servis edilirse daha lezzetli oluyor ve yağı donmuyor.

0 değerli yorum on "Sucuk"

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP