25 Mayıs 2010 Salı

ŞeHrİyE PiLaVı


Malzemeler:

  • 2 su bardağı arpa şehriye
  • 2 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 su bardağı sıcak su
Yapılışı:
  • Arpa şehriye pembeleşene kadar yağda kavrulur.
  • Sonra yereyağı katılır.
  • Tereyağ eriyince sıcak su ve tuz ilave edilir.
  • Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir.

2 yorum:

sevil(birdemliksohbet)

sevgili fatoş ellerine sağlık nefis olmuş.
afiyet bal olsun
sevgiler

hacer

deme ki,bulgurla,pirincin dışındada pilav varmış,harika tarif için tşkler

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

25 Mayıs 2010 Salı

ŞeHrİyE PiLaVı

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 00:56

Malzemeler:
  • 2 su bardağı arpa şehriye
  • 2 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 su bardağı sıcak su
Yapılışı:
  • Arpa şehriye pembeleşene kadar yağda kavrulur.
  • Sonra yereyağı katılır.
  • Tereyağ eriyince sıcak su ve tuz ilave edilir.
  • Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir.

2 değerli yorum on "ŞeHrİyE PiLaVı"

sevil(birdemliksohbet) on 25 Mayıs 2010 05:05 dedi ki...

sevgili fatoş ellerine sağlık nefis olmuş.
afiyet bal olsun
sevgiler

hacer on 28 Eylül 2010 04:27 dedi ki...

deme ki,bulgurla,pirincin dışındada pilav varmış,harika tarif için tşkler

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP