20 Mayıs 2010 Perşembe

ŞeHRiYeLi TaVuK ÇoRBaSı

Malzemeler:

  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 2 haşlanmış tavuk budu veya tavuk göğsü
  • 1 kaşık un
  • 1 kaşık yoğurt
  • 1 yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
Yapılışı:
Tavuk etleri küçük parçalara ayrılır.
6 bardak tavuk suyu ile birlikte ateşe konur.
Su kaynayınca içine tel şehriyeler atılır.
Yoğurt, yumurta,un ve su ile ezilip kaynayan suya karıştırarak ilave edilir.
5 dk kışık ateşte pişirilir.

1 yorum:

tatlilar gülcandan

Ellerine saglik canim afiyetler olsun.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

20 Mayıs 2010 Perşembe

ŞeHRiYeLi TaVuK ÇoRBaSı

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 03:04
Malzemeler:
  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 2 haşlanmış tavuk budu veya tavuk göğsü
  • 1 kaşık un
  • 1 kaşık yoğurt
  • 1 yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
Yapılışı:
Tavuk etleri küçük parçalara ayrılır.
6 bardak tavuk suyu ile birlikte ateşe konur.
Su kaynayınca içine tel şehriyeler atılır.
Yoğurt, yumurta,un ve su ile ezilip kaynayan suya karıştırarak ilave edilir.
5 dk kışık ateşte pişirilir.

1 değerli yorum on "ŞeHRiYeLi TaVuK ÇoRBaSı"

tatlilar gülcandan on 20 Mayıs 2010 03:43 dedi ki...

Ellerine saglik canim afiyetler olsun.

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP