11 Mayıs 2010 Salı

ZeYtİnYaĞLı TaZe FaSuLyE

Malzemeler:

  • ½ kilo taze fasulye
  • 1 tane kuru soğan
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 tane domates
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı tozşeker

Yapılışı:

Fasulyeler ayıklanıp, yıkanır.İstenen boyda kesilir.Soğanlarla birlikte
yağda 8-10 dakika kavrulur.Salça ve rendelenmiş domatesler katılır.
Biraz daha kavrulup, 1 su bardağı sıcak su dökülür.Kısık ateşte pişirilir.

Ben düdüklü tencerede pişiriyorum suyu yeterli oluyor.Normal tencerede
suyu az gelirse sıcak su ilave edilebilir.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

11 Mayıs 2010 Salı

ZeYtİnYaĞLı TaZe FaSuLyE

Gönderen Fatoş Öztürk zaman: 12:03
Malzemeler:

  • ½ kilo taze fasulye
  • 1 tane kuru soğan
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 tane domates
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı tozşeker

Yapılışı:

Fasulyeler ayıklanıp, yıkanır.İstenen boyda kesilir.Soğanlarla birlikte
yağda 8-10 dakika kavrulur.Salça ve rendelenmiş domatesler katılır.
Biraz daha kavrulup, 1 su bardağı sıcak su dökülür.Kısık ateşte pişirilir.

Ben düdüklü tencerede pişiriyorum suyu yeterli oluyor.Normal tencerede
suyu az gelirse sıcak su ilave edilebilir.

1 değerli yorum on "ZeYtİnYaĞLı TaZe FaSuLyE"

tatlilar gülcandan on 11 Mayıs 2010 13:29 dedi ki...

ellerine saglik canim.

ayet

gül


Fatoşun Dünyası   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP